petak, 12. veljače 2016.

Januar-favoriti :)

Kao što piše u samom naslovu u ovom postu ću vam pokazati favorite Januara. Znam da kasnim ali nisam mogla prije izbaciti post.Nemam puno proizvoda jer nisam nigdje putovala tako da sve što sam kupila možete i vi naći ukoliko ne živite u BiH.
Pa krenimo ..


Prvi proizvod koji imam jeste ovaj šampon.Miris ovog šampona i nije nešto možda će se nekome svidjeti ali sam ga kupila jer je jako dobar i daje sjaj mojoj kosi.Za sve je tipove kose i definitivno moja preporuka.


Sljedeće što ću vam pokazati jeste ovaj paket gdje dođu dva beauty blendera.Eh znam da sam na početku rekla kako ovo možete naći i ako niste u BiH ali ja mislim da se ovo nema kupiti kod nas,ja sam ovo dobila i iskreno nisam vidjela ovakvo nešto u BiH.Kao što sam već rekla radi se o dva beauty blendera i pored njih dobije se neka kao voda s čim čistite beauty blendere.Bočica je mala ali ne trebate puno stavljati kako bi očistiti dvoljno je mala neka količina i očisti se.


Dalje što imam jesu ove dvije čestkice od essenca.Jedna je za puder u kamenu a druga za rumenilo.Mnogo su dobre i mekane.Možete ih naći u dm-u.Četkica za puder košta oko 6.95 KM to je ova ljubičasta četkica a četkica za rumenilo odnosno roza oko 5.95 KM nisu skupe a dobre su i zadovoljna sam s njima ne opadaju dlačice i moja preporuka.









Dalje , imam dvije olovke za usne također od essenca.Zimska je boja i prelijepo izgleda na usnama.Radi se o ovoj kao smećkastoj olovci,Također imam i ovu rozu , po meni je nekako za ljetne dane ali je koristim za školu.Izgleda stvarno prirodno i mnogo mi se sviđa.







To bi bilo sve rekla sam da nemam puno proizvoda tako da sam htjela da vam barem ovo pokažem.Nadam se da vam se svidjelo.♥♥♥♥